AKTUELNO

Podržava Saru, ali bi ipak da ispita situaciju napolju.

U toku prethodnog dana Sara Reljić je imala žestoku raspravu sa Milanom Miloševićem. Ovom prilikom novinar je prozvao Pinkovu zvezdu jer se druži sa Macom Diskrecijom za koju tvrdi da je prostitutka.

Sarin dečko, Vladan Vojnović Vojke, uskočio je u ovu raspravu i po prvi put stao otvoreno u odbranu svoje devojke. Baš o ovoj situaciji reper je razgovarao sa Ognjenom Amidžićem prethodne večeri u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je iz čista mira napu*io Saru. Posle toga je i meni svašta rekao, ali meni može da kaže šta hoće, ne dotiče me. Rekao mi je da se klošarim ovde za pljuge i za pivo, meni je to nerealno. Rekao je da sam papučar, ali to obično kažu kad nemaju šta drugo. Ja i dalje ne znam šta mi misli, jer kad ovako zablejimo, on je kul sa mnom, onda za stolom ustane i napu*ava. Uzeo sam to pivo i preselo mi je. On se tu nama izvinio i ne treba sad mi da se bijemo, zatvoreni smo ovde, uzimamo jedni od drugih sve - rekao je Vojke.

On se, nakon toga, osvrnuo i na Sarino druženje sa Macom Diskrecijom zbog čega je i nastao ceo sukob.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUBLIKA JE REKLA SVOJE: Evo ko je večeras zauvek napustio Zadrugu! (VIDEO)

Milan verovatno ne voli Saru jer je ona u korektnim odnosima sa Macom a njih dvoje su u paklenoj priči. Mene ne bi trebalo da zanima sa kim se Sara druži, pogotovo ovde. Ako bih napolju upoznao Macu i shvatio da je ona stvarno takva kako pričaju, ako je to istina, onda mi ne bi bilo ok da mi devojka bleji sa takvima - rekao je reper i naglasio da bi za tavku reakciju prvo morao sve da proveri.

Kako je izgledao ovaj intervju, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Sara Reljić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Vojke Đans

'