AKTUELNO

Ovo nije želela da prećuti.

Bebi Dol je večeras napustila najluksuzniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu. Ona je nakon izlaska u studiju televizije Pink razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević o svemu što se dešava u Beloj kući.

Bivša zadrugarka je, odmah na početku razgovora, otkrila da joj je protivnik, Radosav Stefanović Žuti, bio najljući mogući i da ga je bilo gotovo nemoguće pobediti. Bebi je zatim otkrila i šta misli o pojedinim učesnicima.

Foto: TvPink Printscreen

Besmisleno je da osoba kao ja skače nekome u oči. Trudila sam se da se uključim što sam pre mogla. Zaista je teško ući posle sedam meseci. Oni doživljavaju ovo kao svoju kuću i svakog putnika namernika dočekaju sa gardom. Prirodno je da kada se čovek već nađe u izolaciji poželi da ode svojoj kući. Tamo je jako teško da se govori, sve vuče na agresiju i fizičku i mentalnu. Ja sam smirena i u stanju sam svašta da istrpim zarad nečega. Sa Miljanom nije bila moguća komunikacija. Saška i Mića kasape ljudsko biće. Oni nekad izmisle nešto u dogovoru, što ljude jako zaboli. Gospođa Karan ili gavran, kako je ja zovem, trči za ljudima do vrata i viče, onako ranjene ih još kasapi. Ja nisam za takvu igru i ne mogu da dam glas takvim ljudima - rekla je Bebi.

Foto: TvPink Printscreen

Čini mi se da sam primetila jednu vrstu zamora u toj zaljubljenosti između Teodore i Anđela, ali sad ne mogu to da prekinu. Mislim da bi se mnogo bolje snašli da su igrali solistički. Oni imaju energiju jednog sredovečnog para. Dok su kod Slobe i Lune stvari mnogo čistije - obrazložila je Bebi.

Ona se osvrnula i na ljubavne parove u Beloj kući a najviše impresija imala je o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan razgovor Dušice i Bebi Dol pogledajte u snimku koji sledi.

PROČITAJTE JOŠ: BANE I NADEŽDA VRIŠTALI JEDNO NA DRUGO, a onda uskočila Marija Ana: ON I JA SE NE MUVAMO, BUDI MIRNA! (VIDEO)

Nakon ovog razgovora, Bebi je napisala i pismo svojim bivšim cimerima u kome je ostavila i vođu za narednu nedelju. Ovo pismo biće pročitano zadrugarima već sutra.

R. L.

#Bebi Dol

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'