AKTUELNO

Među njima nije sve gotovo.

Nadežda Biljić i Bane Čolak bili su u tajnoj vezi, međutim nakon nekoliko trzavica oni su odlučili da je najbolje da budu samo prijatelji. Ipak, izgleda da među njima nije sve gotovo.

Njih dvoje su se žestoko posvađali a u raspravu su vrlo brzo upleli i ostale zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Što se ku*čiš? Što podje*avaš? Znaš kako si ti pljuvao Mariju Anu a sad ližeš?! Ja tebi ne verujem više ni reč. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš, ja ti nisam ni devojka ni majka, otac, brat - vikala je Nadežda.

Bane je pokušavao da izbegne raspravu pa je u nekoliko navrata napuštao spavaću sobu ali njihovim cimerima je ova svađa bila prava zabava.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da mi se ti podsmevaš. To me boli - obratila se Biljićeva Mariji Ani Smiljanić.

Smiljanićeva joj je ovo jako zamerila, pa su se nakratko i njih dve posvađale.

Žao mi je što te mnogi napadaju, cela soba ti se smeje, nemoj mene da napadaš. Sama si rekla šta je problem, nije problem što sam se ja smejala. Nemam razlog da se raspravljam sa tobom. On i ja se ne muvamo tako da možeš da budeš mirna što se toga tiče - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA OTVORILA DUŠU: Ja sam Slobodana idealizovala, ali sam shvatila da nije U VINKLU! On nema ni malo LJUDSKOSTI ni MUŠKOSTI u sebi! (VIDEO)

Nadežda je završila ovu raspravu rečima da ona ima nekog ko je čeka napolju i da je Čolak ne zanima u tom smislu već samo kao prijatelj.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'