AKTUELNO

Ponovo su zaratili, pa Kulićeva oplela po njima.

Miljana Kulić i Dragica Janičić imale su kratak razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem u pabu luksuznog grada. Njih dve su otvorile sve karte i iznele detalje iz Bele kuće za koje javnost nije znala.

One su se u toku prethodne nedelje nekoliko puta svađale, a sada su Ognjenu priznale šta je uzrok njihovog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je pre nekih dvadesetak dana prešla granicu i rekla kako se Miljković i ja muvamo a juče se ponovo susrela sa mnom i rekla kako se meni sviđa Marko, meni je to bilo najodvratnije što sam mogla da čujem. Mene je to iznerviralo i izbacilo iz koloseka. Sve što se dešava za stolom, sve te svađe su fejk. Ona meni sama kaže hajde malo da se svađamo, ali to je Miljana, maskota Zadruge - obrazložila je Dragica.

Zatim je svoju verziju iznela Kulićeva koja je detaljno objasnila zbog čega joj je toliko zamerila.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo što kaže Dragica nema veze sa vezom, nikada joj nisam rekla hajde da se svađamo. Svi su mi rekli da ona pravi svađe i da je slučaj za ispitivanje. Kada sam videla da Baneta hvata za polni organ udaljila sam se od nje. Ja sam samo iznela svoje mišljenje da ona spava preko dana. Za mene je ovo posao kao i svaki drugi, ali ovde ima spavača, nezainteresovanih ljudi. Rekla sam da Dragica prespava sve emisije a budi se tek u petak da ne bi bila izbačena. Ona je tada skočila, počela da me psuje i vređa. Posle toga smo se svađale, ona mi je sinoć prišla i izvinila se. Ja nju zadirkujem za Đeksona. Ona je za stolom rekla Marku da ja samo pričam o njemu. Naljutila sam se tada jer je meni Marko drug. Prema Marku osećam samo prijateljsku emociju. Meni je od muškaraca najlepši Anđelo - navela je Miljana.

Popularna Nišlijka je bila veoma raspoložena da prokomentariše i najpoznatiji ljubavni trougao u regionu, Slobu Radanovića, Lunu Đogani i Krisitnu Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CIMERI napali Saru da je Vojke nije dovoljno branio! Sloba SKOČIO i povikao: JA BIH NAPRAVIO KARAMBOL! (VIDEO)

Tačno je da je Sloba pitao Lunu da li može da ponese Kiju. Luna i Sloba vole samo one koji im se uvlače i koji im povlađuju. Oni su opet ljuti na mene zato što sam mu danas rekla da mora da se pomiri sa Kijom kako bi njegove pesme mogle da se puštaju. Sloba normalno odgovara Kiji kada Luna ne gleda, dobar je dečko, ima čovek fobiju od toga da će Luna za nešto da ga napadne - rekla je Miljana.

Kompletan razgovor Miljane i Dragice sa Ognjenom možete pogledati u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragica Janičić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'