AKTUELNO

Njihova mišljenja se ne podudaraju.

Pinkova zvezda Sara Reljić je već danima u nazad kivna na Milana Miloševića koji ju je nazvao ku*vom. Tokom suđenja on je izjavio da joj je taj "epitet" pripisao samo zato što se druži sa Macom Diskrecijom.

Foto: Printscreen Youtube

Ona se požalila svom dečku Vladanu Vojnoviću Vojketom da ne može da pređe preko toga što joj je novinar rekao i da očekuje podršku svog dečka koja je u mnogobrojnim situacijama izostala.

Ljudi su me ovde upoznali u najgorem mogućem svetlu, večito sam smorena, nikad nisam nasmejana. Treba da me napadaju za stolom da sam cicija, pohlepna...

Foto: TvPink Printscreen

E to je razlika između mene i tebe, ti nisi sigurna u sebe. Čim ti neko poljulja samopouzdanje da si cicija...Ja znam da nisam, zna moje okruženje, za ostalo me nije briga. Ja nisam dao da nas zavade i da se to prekine između nas. Ustao sam i rekao nemoj da mi devojku nazivaš "kuravom" i šta ja treba da radim? Da se bijem. Ja sam na distanci sa svima od prvog dana. Ja ne znam šta da radim, možda sam ja debil, možda treba da bijem ljude - rekao joj je Vojke.

Njihova svađa se proširila u nedogled. Vojke joj je skrenuo pažnju da ne treba da treba da razmišlja šta drugi misle o njoj, već da je najbitnije kakva je ona osoba. Kao i to da ne treba  da "glumi finoću" sa ljudima sa kojima je u svađi.

Ja sam licimerna, ja sam obraz đon jer sam pojela tortu na rođendanu Saške Karan, je l' to daje i tebi prostora da budeš takav - prebacila mu je da i on isto radi.

Foto: Printscreen Youtube

'Ajde nemoj mi te fore Saške Karan - prokomentarisao je Vojke, što je razbesnelo Reljićku.
Aj izađi! Ja sa tobom ne koristim nikakve fore. Nemam potrebu da budem sa nekim i koristim neke fore. Nemoj više u životu da si mi rekao da koristim neke fore. Ja dalje tebe neću ništa pitati, koristim te fore. Da hoću da imam neke fore, ne bih bila sa tobom - odbrusila mu je Sara.

Foto: RTV Pink

Iako je imao najbolju nameru, da je uteši i posavetuje je, njihov razgovor je dobio kontra efekat.

Pročitajte još: NIŠTA U KUĆI NIJE IMALA, POČELA SVE OD NULE: Milica Dugalić ispričala svoju TUŽNU ŽIVOTNU PRIČU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

'