AKTUELNO

Zanela se u igri!

Novinar Milan Milošević danas slavi rođendan, tim povodom Veliki šef organizovao je žurku za slavljenika i sve svoje stanare, kojoj su se zadrugari itekako obradovali. Milanu su stigle i čestitke od porodice i prijatelja, a najviše se obradovao porukom svoje majke.

Foto: RTV Pink

Milanu je mama poručila da je kod kuće sve u najboljem redu i da učešće svoga sina u najgledanijem rijaliti programu na Balkanu "Zadruga" sve vreme prati i da je on njen najlepši rođendanski poklon, s obzirom na to da i Milanova majka danas slavi rođendan.

Foto: RTV Pink

Svi stanari, osim Sare Reljić koja je plakala zbog slavljenika kao i Kristine Kockar koja je legla u krevet, bili su raspoloženi i uživali su u provodu. U jednom momentu čula se pesma Aleksandre Prijović, kojoj su se zadrugari posebno obradovali, a najviše Sanja Stanković koja se u tom trenutku presvlačila u garderoberu, igrala i pokazala svoje atribute.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala ova situacija, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Sanja Stanković pre nekoliko nedelja priznala je da oseća posebne emocije prema Jovani Tomić Matoroj, koja je ranije pokušavala na sve načine da je osvoji što je na kraju i učinila.

Autor: S. K.

#Sanja Stanković

'