AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

Učesnici ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga" odgovarali su na pitanja novinara, a jedno od istih odnosilo se i na odnos Miljane Kulić koja je u drugom stanju i Mikija Đuričića.

Foto: RTV Pink

Dobro veče zadrugari, moje pitanje je za Mikija Đuričića. Zašto ne priznaš da si se ljubio sa Miljanom Kulić u hotelu i da je to razlog vašeg sukoba? - bilo je pitanje Isidore Tubin.
Dobro, jeste tako! Ljudi šta vam je?! Ako Miljana to potvrdi, ja ću priznati! - bio je u čudu Miki.

Foto: RTV Pink

Evo, ja sam rešila da priznam. Ja nisam kao ti Miki da imam amneziju i da lažem. Da, ljubili smo se. Posle toga smo završili u wc-u. Posle toga on je počeo da me vređa kao i u vek, pa da ljubomoriše kada sam pričala o budućnosti sa Ivanom. Tako da Isidora, istina je. Svašta mi je obećavao. Ja sam u njemu videla jako pametnog čoveka. Prepoznala sam u njemu da mu je potrebna prava ljubav. Ja sam još iz prošlog rijalitija, zaljubljena u njega. Nadam se da ste videli kako me je ljubio po vratu - govorila je Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

U nastavku je pčelar iz Kupinova rekao kako će priznati čak i dete koje u sebi nosi Miljana Kulić, ali i da se jedino ljubio sa pevačicom Nadeždom Biljić ispred pet zadrugara u sobi za rehabilitaciju.

Eto, ako Miljana kaže, neka bude tako. Ja bih voleo da vidim taj snimak. Evo Miljana ruka, daj da se pomirimo. Isidora, sve od reči je istina - pričao je.

U pitanju je prvoaprilska šala, a Miljana je i nagrađena jer je prihvatila igru i u trenutku se snašla sa odgovorom.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'