AKTUELNO

Nije želela da mu prizna šta je tišti.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson se nekoliko dana u nazad ne razdvajaju, što je navelo mnoge ukućane da pomisle da postoje simatije između njih. Naime, otkako je Đekson raskinuo sa Minom Vrbaški, on utehu uvek pronalazi u razgovoru sa Pinkovom zvezdom.

S obzirom na to da su pitanja gledalaca, njihovih cimera, ali i novinara o njhovom odnosu postala sve učestalija, Andrijana i Đekson su porazgovarali kako se osećaju povodom ovoga.

Foto: Printscreen Youtube

Ni ne želim ništa da kažeš. Ako ti se bleji sa mnom, ti onda bleji. Drago mi je što te boli k*rac za komentare, da radiš ono što ti hoćeš. Mislio sam da si slabija. Ja da sam zaljubljen u tebe, verovatno bi nešto bilo, bar nešto, ovo je klasična pompa. Svaki put kad vidim da si se smorila, ja vidim da je to zbog mene - rekao je Đekson.
Boli me uvo da li će da me povezuju sa tobom. Samo mogu da ti kažem da ne treba da se tripuješ, nije zbog onoga što ti misliš. Ti se samo opusti, nije uopšte u tebi problem - pokušala je da ga razuveri Andrijana.

Foto: Printscreen Youtube

Đekson je pomislio da ona ne želi da pokaže nikakva osećanja ni da provodi vreme sa njim zbog toga što ona ima dečka van rijalitija, ali je ona to negirala. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Duško PROGOVORIO o svom odnosu sa Sanjom, a onda je ustala Andrijana i svojom izjavom ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'