AKTUELNO

Sviđa joj se "nova maćeha"?

Kako je subota veče rezervisana za pitanja novinara, stanovnici Bele kuće su odgovarali na pomalo škakljiva pitanja. Ono što ukućani nisu znali jeste da su novinari povodom prvoaprilske šale pripremili određena pitanja za njih.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Mikiju Đuričiću je bilo upućeno pitanje zašto ne prizna da se ljubio sa Miljanom Kulić. On je bio u šoku zbog ovoga, ali je zato Kulićeva rešila da pred svim ukućanima iznese sve detalje.

Ja sam rešila da priznam. Da, ljubili smo se , posle toga smo završila u toaletu. Posle toga je počeo da me vređa kao i uvek, da mi izgovara ružne reči. Ljubomorisao je što se Ivana tiče, u vezi budućnosti sa Ivanom, tako da je zbog toga nastao naš sukob. Reč nije progovorio sa mnom - rekla je Miljana, dok je Miki ostao bez teksta na njenu izjavu.

Foto: Printscreen Youtube

Potom je novinar, Darko Tanasijević vrlo uverljivo uputio pitanje Dušku Radonjiću da objasni njegov odnos sa Sanjom Stanković i šta se desilo između njih dvoje insinuirajući da su njih dvoje imali "aferu".

Duško je bio pomalo zbunjen, ali je na vrlo šaljiv način odgovorio bez obzira na to što nije znao da je u pitanju prvoaprilska šala. Povodom ovoga svoje mišljenje su izneli i Jovana Tomić Matora i Andrijana Radonjić.

Foto: Printscreen Youtube

Našli ste me tamo gde sam najslabiji. Bili smo u šteku, ne mogu da vam kažem gde se taj. Bio je lep dan, kada su svi spavali mi smo malo razgovarali. Sanju sam probudio i otišao da porazgovaramo.  To se desilo iz čiste ljubavi - rekao je Duško, a evo šta misli o tome njegova ćerka:
Ona je treća otkako je moj tata došao. Navići ću se, ne znam šta da kažem. Sviđa mi se - rekla je Andrijana.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon nekog vremena voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila zadrugarima da su poslednja četiri pitanja bila prvoaprilske, a kako se Miljana najbolje izborila sa odgovorima, nju je produkcija nagradila besplatnim tretmanom u salonu lepote.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TRENUTAK ISTINE! Anđelo SATERAN U ĆOŠAK, morao je da kaže ŠTA ZAISTA ŽELI KIJI! (VIDEO)

Kako su zadrugari reagovali kada su čuli ovo, kao i šta je Miljana iznela povodom ovoga, detaljnije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'