AKTUELNO

Ne može da priča šta hoće!

Za vreme sastanka kada su stanari ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" morali da odluče ko će od njih biti kažnjen, s obzirom na to da su ponovo prekršili pravilo oko spavanja, došlo je do velikih svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodan Radanović i Luna Đogani u jednom trenutku napustili su sastanak, a ovi zadurgari svađali su se najviše sa Saškom Karan, Anom Korać, ali došlo je i do nove svađe između pevača i njegove još uvek zakonite supruge, Kristine Kockar:

Ja ću da kažem da me za ovih sedam meseci niko ništa nije naterao. Meni se non-stop spava. Ja sam non-stop umoran. To ko ne razume šta se meni dogodilo ovde... Nikome se nije dogodilo! Nikome ono što se dogodilo meni. Ni Kristini, ni Luni! Jeste i njima teško! I Luni je preteško i Kristini je preteško - vikao je Radanović.

Foto: RTV Pink

Je l' me za*ebavaš? U pravu si! - bila je iznenađena Kija rečima koje čuje od svog još uvek zakonitog supruga.
E, aj prekini više! Ti si uvek najbolja! U redu je! Ja pričam svoje mišljenje! Jesam te prekidao? Nisam! - nastavio je sa vikom Sloba, ovog puta na Kiju.

Foto: RTV Pink

U raspravu se umešala Saška Karan, što je Radanovića još više izbacilo iz takta zbog čega je bacio flašu koju je držao u ruci, a zatim se posvađao ponovo sa Kijom i napustio sastanak.

Pomoćiću ti ja! - rekla je Slobodanu Kija posle njegove izjave kako nema ništa.

Foto: RTV Pink

Boli me k*rac za tebe! - izjavio je Slobodan.
A to znam, nemam potrebe da mi govoriš! - odbrusila je Kija Slobodanu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod, u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Slobodan Radanović svoju suprugu Kristinu Kockar prevario je u rijaliti programu "Zadruga" posle samo nekoliko dana, sa Lunom Đogani.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'