AKTUELNO

Da li je ovo očekivano?

Svi takmičari u najpopularnijem rijalitiju imali su i te kako burnu nedelju koja je obeležila nekoliko situacija koje su za pojedine ukućane ostale nedovršene.

Kako bi se u Beloj kući rešile sve nedoumice, Veliki šef je poslao pismo koje su svi zadrugari spremno dočekali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, večeras ćete igrati igru, a večeras možete saznati sve ono što vas zanima. Neka igru započne Anđelo. Pazite kako pitate, Veliki šef sve prati. Neka pitanja budu vezana za zadrugu, bićete obavešteni kada se igra završi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Bora Santana nije mnogo razmišljao, pa je odlučio da Lepom Mići uputi jedno direktno pitanje. Naime, njega je zanimalo ko ga je najpozitivnije iznenadio, a ko ga je od ukućana tokom svog učešća razočarao toliko da je u potpunosti o toj osobi promenio mišljenje.

On je na ovo pitanje odgovorio detaljno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljanu nisam poznavao od ranije, čuo sam o njoj svašta. Ona je mene ovde iznenadila, posvađamo se mi, ali to je naše ne isto mišljenje. Ona je moje pozitivno otkriće, mislio sam da je loša osoba, međutim, imali smo mi tu par svađa, ali vidi se da nema mržnje. Smešna je, pozitivna, izvini se i tako se vrti u krug. Moje najveće razočarenje je Sanja. Okrenula se naopačke, okej, to je njen izbor. Nismo se mi ništa svađali, ali, jednostavno izmenila se osamsto posto, prema meni. BIla je totalno neiskrena, nije bila fer, branila je stvari koje nemaju veze sa izborom. Ona je moje najveće razočarenje - rekao je Lepi Mića.

Ova izjava šokirala je ukućanku, a reakcije svih ukućana posle svega što je Lepi Mića ispričao pogledajte u nastavku.

K.R.

#Bora Santana

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'