AKTUELNO

Ja znam da bi on želeo da ja ne postojim, da ne mora da se suoči sa mnom - rekla je Kija o Slobodanu.

O svojoj vezi, a kasnije braku, Kristina Kockar razgovarala je sa Duškom Radonjićem u dvorištu u ranim večernjim satima. Duško je želeo da sazna što više detalja iz života svojih cimera, a ove teme su se dotakli kada je Radonjić pitao Kockarevu koliko je živela zajedno sa suprugom koji ju je ostavio zbog Lune Đogani.

Foto: RTV Pink

Mi smo posle par meseci počeli da živimo zvanično zajedno. Ja sam živela na Banovom brdu. On je dolazio kod mene, jer je živeo sa roditeljima u Zrenjaninu. Vratio se, jer je pre toga ostavio fakultet. Da je bio sa mnom, tada, završio bi ga sigurno. Nego on je pre toga ostavio fakultet - pričala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Moja mama je bila u fazonu šta ću sa njim? Ja sam zarađivala već ozbiljne pare. Putovala. Radila. Radila kao menadžer restorana i ja sam njega tada upoznala. Držala svoju kućicu za vino na Trgu Republike. I mama kao u fazonu, napusio fakultet, ne radi ništa, živi kod roditelja, sada će on mene da sputava. Aj reko' mami: "Nemoj da se mešaš!". Imali smo jaz nas dve, svađale se. I onda je on počeo uspešno u Pinkovim zvedama i onda se ona hvalila kao: "Moj zet, moj zet!" - nastavila je Kristina.

U toku ovog razgovora Kija je napomenula Dušku kako je nakon tri meseca veze sa Slobodanom, saznala da Radanović zna da peva kao i da je pre toga zahtevala od njega da završi fakultet.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mama nije želela da se ja udam, rodim dete i ostanem u Zrenjaninu, jer zna koliko mogu. Meni je i Beograd mali. Ona se plašila toga, ali u životu nisam dala da mi se mama meša u nešto! Ja sada da hoću da se pomirim sa Slobodanom, da me svi osuđuju i da se mama meša, ne zanima me, to je moja odluka! Ja mogu samo da je saslušam - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Samostalnija sam od nega. On je čekao mama da mu dođe da mu kaže da se razvodimo, što nije bilo tačno, to nije muškost! Prvo, m*da su da ti meni kažeš to! Ja znam da bi on želeo da ja ne postojim, da ne mora da se suoči sa mnom. On zna kakva sam ja. On se u*rao kada me je video ovde. Živeli smo zajedno, počeli smo da se zabavljamo 6. februara 2013. godine, a sada je 2018. Pet godina skoro zajedno. Zvanično smo počeli u decembru da živimo zajedno. Onda smo se preselili u drugi stan, a onda u stan na Dorćolu. Zbog kućice na Trgu. Bili smo razdvojeni najduže dva i nešto meseca - pričala je Kristina.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, nakon što je postao deo rijaliti programa koji do sada nije viđen na našim prostorima "Zadruga" i koji je oborio sve rekorde gledanosti, Slobodan Radanović posle samo nekoliko dana prevario je svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, a kasnije su isplivala i ostala neverstva ovog stanara.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'