AKTUELNO

Novo neverstvo Slobodana Radanovića stiglo do njegove supruge.

Kristina Kockar danas nije učsetvovala u igri koju su dobili zadrugari, s obzirom na to da je dobila poštedu zbog povrede koju ima. Dok su njeni cimeri pokušavali da vezanih nogu pređu prepreke koje su im se našle na putu Kija je bila u krevetu u spavaćoj sobi i plakala. Njoj je Milan Milošević rekao kako je, dok je na kratko izašao iz Zadruge, video naslovnicu jednog magazina na kojoj je izjava devojke koja tvrdi da je spavala u Kijinom krevetu dok je ona bila na putu, kao i da se sada kaje zbog svega jer je Kija dobra devojka.

Foto: RTV Pink

Njena najbolja rijaliti drugarica Ana Korać, nakon što je sa svojom grupom završila učešće u igri, otišla je do sobe kako bi tešila Kristinu, koja je bila u suzama nakon što je saznala šta je njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji ju je prevario i ostavio u "Zadruzi" zbog Lune Đogani, radio dok su oni bili u braku.

Foto: RTV Pink

On je mene prestao da voli i pre ovoga. Ja njemu više ništa ne mogu da verujem. Pogodi me tako nešto. Ta devojka je izjavila kao nešto da joj je žao Kije, i da je bila u mom krevetu, dok sam bila preko. Neću da se sladi time! Mržim ga, brate! Mene samo pogađa to da spava u mom krevetu sa njim - govorila je Kija kroz suze.

Foto: RTV Pink

Ti si luda, ako se zbog toga nerviraš! Ne znam kako to tebe može da nervira. Ti si se oslobodila njega, ne on tebe. Daj bre, nemoj da se primaš na to! To ti samo dokazuje da on nije bio onakav kakva si mislila da je on bio. Nemaš potrebe da se nerviraš, pogotovu oko toga. Precrtaj to! - tešila je Ana Korać Kiju, koja već sadima roni suze zbog nove informacije!
To je moja najbolnija tačka da neko spava u mom krevetu! Ako je to istina, nije mi jasno kako on može da dovede nekoga u moj stan i da spava u mom krevetu, bolno je! Muka je da saznaš da je neko spavao u tvom krevetu - nastavila je Kija.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'