AKTUELNO

Još jednom su pokazali da nisu složni!

U toku popodneva stanari najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga", dobili su i više nego zanimljivu igru. Pravila igre pročitao je ovonedeljni vođa Milan Milošević iz pisma Velikog šefa, koje je stiglo pred sam početak igre.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je za igru u kojoj će, ako budete igrali po pravilima, čak pet zadrugara biti nagrađeno. Potrebno je da se podelite u grupe po petoro. Zbog noge, Kija je jedina koja neće učestvovati, ali bi bilo dobro da bude kontrolor. Pored bazena postavljeno je 10 obruča, a uz pismo ste dobili i trake za vezivanje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pet zadrugara iz grupe koja se takmiči treba da stanu na jedan metar od obruča. Trakama koje ste dobili, vezaćete noge. Na vama je da tako vezanih nogu pređete putanju koja je napravljena od obruča. Kada svih pet zadrugara izađe iz obruča, čućete sirenu i to je znak da ste završili. Pazite, morate ići sporo, jer trake mogu pući - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Po završetku čitanja pisma, zadrugari su otišli u dvorište, gde su počeli sa igrom. Prvi su se na metar od obruča u okviru svoje grupe koja je otovila igru, našli Miki Đuričić, Marko Janjušević Janjuš, Radosav Stefanović Žuti, Filip Đukić i Nemanja Đerić Đekson.

Foto: RTV Pink

U drugoj grupi našle su se Miljana Kulić, Saška Karan, Dragica Janičić, Maca Diskrecija, a sa njima u timu bio je i Marko Miljković. Ovi stanari bili su manje uspešli od prve grupe, s obzurim na to da je Maca Diskrecija napravila grešku i stala na obruč.

A krivo mi! - bio je kratak komentar Mace Diskrecije.

Foto: RTV Pink

Treću grupu činili su Marija Ana Smiljanić, Ana Korać, Bane Čolak, Bora Santana i Milan Milošević. Ovi stanari uspeli su da pređu sve prepreke bez greške, a nakon što su zavrišli svoje takmičenje, na red je došla i četvrta grupa. Dok je ova grupa učestvovala, došlo je do svađe između Mikija Đuričića i Anđela Rankovića.

Džehverovići će biti opasni! - bio je ironičan Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Ja sam njima rekao samo da nastavimo. Šta je problem?! Ti mene napadaš da hoću da pobedim. Ti si meni opsovao mater - rekao je Anđelo Mikiju.
Zato što si klošar! Mali klošarčić! Ja se nisam drao na tebe! Samo sam rekao da ste stali, a onda si ti krenuo! Ja se na njega nisam vikao prvi! I to je to, a to što se dere na mene, to kod kuće lave radi - pričao je pčelar manekenu.

Posle rasprave, kao ljubavne parove i porodicu Milan Milošević najavio je petu grupu koja je bila u sastavu Slobodan Radanović, Luna Đogani, Duško Radonjić, Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov.

Foto: RTV Pink

Pošto nisu bili toliko uspešni u ovoj igri, došlo je do manjih varnica između Slobe i Lune, a zatim je Zorana apelovama na ove stanare da se ne svađaju zbog igre. Svađa je izbila i u šestoj grupi koju su činili Tomislav Panić, Mina Vrbaški, Sara Reljić, Vojke Đans i Tanja Jovićević.

Neću da se neko dere na mene! - govorila je Sara Reljić

Foto: RTV Pink

Lepi Mića, Miljana Kulić, Snežana Mišković Viktorija, Nadežda Biljić i Milica Dugalić bili su deo sedme grupe koja je morala vezanih nogu da pređe obruče i da ih ne dohvati. Ovaj tim bio je poslednji u ovoj igri, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'