AKTUELNO

Uvredio ga je svojom arogantnošću.

Između Nemanje Đerić Đeksona i Tomislava Panića vlada negativna energija otkako se Mina Vrbaški odlučila da uplovi u ljubavnu romansu sa Panićem. Iako su u više navrata istakli kako nisu ljubomorni jedan na drugog, te da u njihovom međusobnom odnosu nema problema, netrpeljivost ne mogu da sakriju.

Foto: Facebook, Pink.rs

Đekson se poverio Milanu Miloševiću da je tokom jutra imao nezgodnu situaciju sa Tomom, kada je gađao Minu zrnom kafe, zbog čega je ušao u raspravu sa njim. Tada mu je Toma odbrusio sa:"Šetnja!", što je Đerića izvelo iz takta da je poželeo da se fizički obračuna sa njim.

Foto: Printscreen Youtube

Potom je razgovarao sa Saškom Karan, koja je ubeđena da je on ljubomoran na Mininu i Tominu vezu i da ga njegovi postupci odaju.

On će meni:"Šetnja". Ma, beži - besneo je Đekson.
Đeksone, ti si malo ljubomoran - primetila je Saška.
Ma nemoj meni te priče. Dobro, ljubomoran sam - napokon je priznao Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Nemanja negira svaki komentar da gaji osećanja prema bivšoj devojci i tvrdi da bi želeo da ima korektan odnos sa njenim sadašnjim momkom, iako zadrugari ne dele isto mišljenje.

Pročitajte još: NOVI LJUBAVNI TROUGAO: Marija Ana priznala da bi bila sa Đeksonom, a on bacio oko na OVU LEPOTICU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'