AKTUELNO

Miki joj je očitao lekciju.

Nadežda Biljić je svoju karijeru započela pre mnogo godina, ali joj se do sada nije posrećilo da dosegne visine kojima je težila, a ona smatra da je to zbog toga što nije bila izložena skandalima. Iako su svi ukućani nekoliko puta izjavili da ona poseduje neverovatan talenat za muziku, neki tvrde da joj karijera nije pošla za rukom isključivo zbog njenog ponašanja i stava.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, na žurki koja je bila organizovana povodom rođendana Mikija Đuričića, gde se za nezaboravan provod pobrinula pevačica Andreana Čekić, kako je želela da pomogne ukućanki, ona joj je dala mikrofon kako bi otpevala dve pesme, ali ona je po nagoveštaju Mikija otpevala četiri i na taj način uskratila ostalim pevačicama u Beloj kući to zadovoljstvo.

Miki joj je zbog toga pridikovao najiskrenije, a onda je Nadežda šokirana zbog svega odlučila da opravda tu situaciju.

Ali, ja nju nisam čula! Andreana je meni lično dala mikrofon i rekla mi je da mogu da otpevam dve pesme, jer voli da me sluša! I ja sam otpevala, ali nisam čula da mi je Andrijana tražila mikrofon - pravdala se Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma, đavola! Ti nisi htela da daš mikrofon, ja sam pitao Andrijanu što ne peva, a ona mi rukama pokazuje kao ne mogu od nje, to je glupo - rekao je Miki.

U nastavku je nastavila da priča o tome kako se nikada neće ostvariti sve dok ne učini nešto što ne treba i tako privuče pažnju javnosti, a Mikija je to izvelo iz takta toliko da joj je sve ono što je čuo sasuo u lice.

Foto: Printscreen Youtube

Sve sam čuo! Ti ne odeš na svirku zato što se napiješ! Otkazivala si toliko svirki jer ti se nije išlo! I da plaćaš svima račune i da piješ i da glumiš tamo nekog džeka! A, gde su svi oni kad ti treba stotka? Jesu, đavola! Daješ povoda da ti se smeju i kad im se pije svi će da te zovu! Nemoj ti meni da pričaš, sve sam čuo! - bio je iskren Miki.

Nadežda je prihvatila sve što joj je ukućanin rekao, a o čemu su još razgovarali i šta je to otkriveno u toku ovog razgovora pogledajte detaljno u nastavku.

K.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'