AKTUELNO

Svaki trud se isplati.

Kao i svake srede Veliki šef voditelje radija "Amnezija" bogato nagradi, zbog uloženog truda da naprave koncept emisije. Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak su se odlično snašli u ovoj ulozi i svake nedelje rade na tome da milionski auditorijum informišu o najzanimljivijim dešavanjima iz rijaltija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, želimo da čestitamo Banetu, Milanu i Bori na današnjoj radio emisiji. S obzirom na to da ste danas bili veoma uspešni doneli smo odluku da vas nagradimo sa po 1000 dinara koje vam šaljemo. Osim toga, Milicu ste proglasili za bolju higijeničarku od Goce. Prema vašim glasovima, ona je bolje odradila i zbog toga će dobiti nagradu. Milice za tebe će biti besplatne sve usluge u salonu lepote - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su gromoglasnim aplauzom ispratili saopštelje Velikog šefa i uputili zahvalnost. Nakon toga su svi zadrugari izneli mišljenje o tome kako je protekla emisija, a komentari su mahom bili pozitivni.

Foto: Printscreen Youtube

Milica Dugalić se takođe zahvalila Velikom šefu na ovakvoj nagradi koju već mesecima priželjkuje, ali i zadrugarima, jer je zahvaljujući njima ovo i dobila. Onda je na zahtev ukućana otpevala pesmu "Stamena", pa bi se moglo reći da su ovu nagradu proslavili u odličnom raspoloženju.

Pročitajte još: OVO je u Sari PROBUDILO NAJDUBLJE EMOCIJE, pa je zajecala! Zadrugari pritrčali da je UTEŠE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'