AKTUELNO

Šta bi bilo, kad bi bilo?!

Članovi porodica zadrugara, danas popodne, postavljali su pitanja svojim najmilijima ali i njihovim cimerima. Ćerka Saške Karan uputila je pitanja Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću.

Foto: RTV Pink

Kija, da li bi sa Slobom podelila neku nagradu, ako bi je dobila? Ako bi odlučila da podeliš, koji je razlog s obzirom na to da te je obrukao? Treće pitanje, kada bi Sloba dobio neku od nagrada, da li bi uzela to, s obzirom na to da ste supružnici? - bilo je pitanje Saškine ćerke Milje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je čula pitanje, Kristina Kockar je iznela svoj stav rečima da se svakoga trenutka u poslednje vreme o tome polemiše među ukućanima.

Slobodan je više puta izjavio da ne želi ništa od moje nagrade. Ja imam pravo da uzmem nagradu. Verovatno bih uzela, ali ne verujem da ćemo osvojiti nagradu, ali to ćemo ostaviti kada se budemo razvodili. To je između nas dvoje. Glupo je govoriti o tome. Verujem da bi i on uzeo od mene nagradu, iako govori drugačije - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da bi uzela ona, a ja sam rekao sto puta da mi ne treba cent od njene nagrade. Imam i ja pravo, ali ne želim - bio je Slobin odgovor.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'