AKTUELNO

Evo i šta je Anabela imala da pita zadrugare!

Luna Đogani danas se rasplakala nakon što je čula pitanja svoje majke, pevačice Anabele Atijas, koja je ista postavila cimerima svoje ćerke, Marku Miljkoviću, Milici Dugalić i Miljani Kulić.

Foto: Youtube

Marko, da li si svestan da svojim ponašanjem odaješ da si pun najsitnijih kompleksa? To si pokazao onda kada si na najpodliji način nazvao svog, do tada prijatelja, Milana onako? Milice, potencirate da su na prvom mestu ljudske vrednosti, insistirate na porodičnim odnosima, pa me zanima da li je majčinski to što napadate moje dete stalno zbog lične promocije? Pitanje za Miljanu, postavila si za stolom pitanje da li bi ti imala šanse kod Slobe, pa te pitam u čemu je razlika između tebe i Lune? - pitala je Anabela.

Foto: RTV Pink

Posle pitanja, prvi je odgovorio Marko Miljković koji je nakon velikog prijateljstva prekinuo druženje sa Milanom Miloševićem. Podsetimo, ovaj zadrugar u nekoliko navrata ulazio je u ozbiljne svađe sa dečkom njene ćerke, Slobodanom Radanovićem.

Osramotio sam se malo. Smatram da nemam komplekse. Znam da budem malo bezobrazan i da žestoko odgovorim i tu zna da dođe do svađe. Ja nemam komplekse što se bilo čega tiče - rekao je Marko.

Foto: RTV Pink

Ja sam pre svega čovek! To što neko kaže da ja tražim kadar, to mene ne zanima! Svuda smo ispred kamera i meni nije potreban kadar. Sitnice su ono gde je Luna pokazala svoje nepoštovanje. Slobodan je uvek dolazio i branio Lunu. On je preuzeo tu ulogu - odgovorila je Milica Anabeli.

Foto: RTV Pink

Ja bih odgovorila gospođi Anabeli da je razlika ogromna između mene i Lune iz razloga što se ja nikada ne bih zaljubila u oženjenog i što za razliku od životinja ja imam um! Rekla sam kako je Luna dobar čovek, kako nije kriva i uopšte sam tražila opravdanje za nju. Ne mislim da je loš čovek, ali sa druge strane dobar čovek to ne bi mogao da uradi - bio je Miljanin odgovor.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'