AKTUELNO

Zadrugar je prebacio Kristini što se duži sa njegovom bivšom!

Otac Filipa Đukića ostavio je pitanje svome sinu zašto je dozvolio da zanemari osobu sa kojom je bio pozitivan, a okrenuo se personi koja iz njega izvlači samo negativne stvari. Ovo pitanje se odnosilo na Đukićev odnos sa Kristinom Kockar i Marijom Anom Smiljanić.

Foto: RTV Pink

Dok su odgovarali na svoja pitanja, potegla se i priča oko druženja ove dve stanarke, što je Kiji prebacio Filip Đukić. Za vreme pauze, došlo je rasprave između Kristine Kockar i Filipa Đukića.

Foto: RTV Pink

Ne moraš da pričaš da su tebe napali zbog mene. Reci da si se branila! Nemoj da svaljuješ na mene to! Ja ćutim kao s*sa, ali videćemo ko je s*sa na kraju! Rekla si da su te svi napali zbog mene - govorio je Filip.
Ne znam što ti to smeta, što sam sa Marijom Anom pričala?! Ona je mene napadala zbog tebe bila. Ja ne znam šta sam sada kriva?! Nemoj sada da svaljujete to na mene! Nisam ja kriva što je tvoj tata to pitao - govorila je Kija Filipu.

Foto: RTV Pink

Ja se neću mešati tu. Ja znam da oni nikada nisu bili za našu vezu, boli me uvo! Ne zanima me - rekla je Marija Ana u dvorištu svojim cimerima, dok su se Kija i Filip svađali oko nje.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'