AKTUELNO

Matora i Miljana već duže vreme su u svađi.

Ulaskom voditeljke Rade Radenović u rijaliti program "Zadruga", ukućani su bili oduševljeni što je vide, a nakon što im je Rada saopštila današnje aktivnosti, stanari su ostali presrećni, jer se radilo o još jednom iznenađenju.

Foto: RTV Pink

Naredno vreme koje ćemo provesti zajedno biće posvećeno pitanjima vaših najbližih upućenih upravo vama. Ovo će biti pitanja vaših porodica, braće, kumova, prijatelja. Videćete draga i poznata lica na ekranu - rekla je ukućanima Rada Radenović.

Foto: RTV Pink

Prvo pitanje postavila je majka Miljane Kulić, Marija, ali ne svojoj naslednici već Sanji Stanković i Jovani Tomić Matoru, koju zna od ranije, a koja je u emotivnoj romansi sa ovim modelom.

Sanja, zašto si dozvolila Jovani da te usmeri putem koji nijedan roditelj ne bi želeo da mu pođe dete? Pitanje za Jovanu, još koliko rijalitija treba prođe da bi postala čovek? Sanja, da li se kaješ i planira da se uozbiljiš da ne bi vukla repove - pitala je Miljanina mama.

Foto: RTV Pink

Meni je malo smešno. Ja se sa mojom mamom nisam ni čula, da bi neko rekao da se moja mama razočarala u mene. Možda se raočarala, ali ona je ipak moja mama i staće da me podrži šta god ja da uradim u životu. Žao mi je ako sam povredila nju, zbog neke izjave - odgovorila je Sanja.

Foto: RTV Pink

Sanja Stanković u nastavku je izenla i mišljenje o Jovani Tomić Matoroj, za koju je rekla da je ona isto kao i Miljana, jedno veliko dete, ali i da se veoma uozbiljila od kada je u "Zadruzi".

Jovana je sve ono što nijedan moj dečko nije bio u životu - priznala je Sanja.

Foto: RTV Pink

Svoje mišljenje iznela je i Jovana Tomić Matora, koja je istakla da poznaje Miljaninu majku i da su se ranije čule, nakon čega je nastala svađa između Kulićeve i Tomićeve u toku koje su pale teške reči.

Foto: RTV Pink

Ti na ozbiljnu terapiju treba da dobiješ, da bi se dovela u red i postala čovek - vikala je Miljana Jovani.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'