AKTUELNO

Brani svoje.

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', Sofija je otkrila da joj izuzetno smeta prisustvo Ene Čolić u Terzinom okruženju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija, zar ti stvarno misliš da je Ena napravila sa Munjom goru stvar od tebe - upitala je voditeljka.

- To nije za poređenje. Komentarisala sam Enino ponašanje, bilo je užasno, baš je bilo kontra od svega što mi je pokazala tu noć. Ne vidi nikog ispred sebe, fokus mu je bio mali Uroš pošto je bio u sukobu sa njim, ona dolazi da ga grli i teši. Ne m ožeš da tšiš mog dečka ni za deset života - rekla ej Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvo ja uopšte nisam imala pojma da on ne vidi prst pred okom, ja sam prišla nisam ga uopšte grlila- rekla je Ena.

- Jesi, i pokušavala si nešto da mu objasniš - rekla je Sofija.

- Kako sam se ja okrenula ona je tu stala i okrenula mi leđa, ja sam se šokirala, nije mi rekla da se sklonim. Jesam te ja pitala pre par dana da li ti nešto smeta - rekla je Ena.

-Da pijemo kafu zajedno ne, ali Munja i Terza su momci koji gube kontrolu u tom stanju. Znaš da je zauzet, da je moj dečko. - rekla je Sofija.

- Ja razumem, trebalo je samo da mi kažeš. Ja sam se distancirala od njega koga ja gotivim i poštujem. Nije mi rekao da je najbolje da se distanciramo, to je takođe moj izbor, ja njega apsolutno kuliram, isključivo je naš kontakt onda kada se on meni obrati - rekla je Ena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs