AKTUELNO

Borislav Terzić Terza doživeo je pomračenje noćas u "Eliti", kada je čuo da se neće dobro provesti po izlasku iz rijalitija jer je javno, pred milionima gledalaca, monstruozno psovao trogodišnju Noru, ćerku učesnice rijalitija Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića Alibabe.

Odmah se pobunio, te mu se javno obratio:

- Samo da se obratim mangupu (Asmin) koji preti, neka brine o svom detetu, kada budem izašao uzmi broj telefona, zoveš i da se nađemo - rekao je Terza, a posle njegovih reči za Pink.rs se oglasio i Asmin Durdžić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta očekivati od klošara koji psuje decu i vara na televiziji trudnu devojku, muškarčina koji je ostavio trudnoj devojci prazne kartice? Umesto da se izvini, on još i glumi mangupa, mangup koji ima frizuru kao žena od 76 godina - rekao je Asmin i dodao:

- Ma, smešan lik sa frizurom kao da su ga šišali pod šerpom. Nadam se da i on neće cviliti kad dobije poziv kao i brat, koji mu juče cvili ceo dan - poručio je Durdžić,

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Terzići su se juče našli u epicentru skandala, nakon što je Milica Veličković, koju je Terza prevario i ostavio u "Eliti" dok ona čeka njegovo dete, obelodanila da je njegov brat Miloš dao njen broj čoveku od kog je Terza uzeo novac "na kamatu". Javnosti nepoznati čovek sada od Milice potražuje taj novac, za koji ona kaže da s istim nema nikakve veze, te da nije ni znala šta joj je tadašnji verenik radio iza leđa.

Autor: Darko Tanasijević