AKTUELNO

Razvezao jezik!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Macanoviću Bebicu u emisiji "Pretres nedelje" kako bi prokomentarisao odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje.

- Što se tiče Ene od prvog dana sumnjam u sve što radi. Vrlo si namazana, kvarna i loša osoba. Rekao je da neće da bude tvoj čuvar, drži se toga. Voliš mlađe momke da bi bila dominantna, htela si da manipulišeš da te ne bi spajali sa drugim muškarcima. Tebe Peja u tom smislu ne zanima. On nije dečko koji je glup i nema šlifa, čak je i rekao da je dete razvedenih roditelja koji su najbolji manipulatori - govorio je Bebica.

- Sve si u pravu, osim dela da manipulišem sa njim - rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Videli smo koliko je bila napadna prema njemu, kako se on na fin način sklanjao od tebe da ne bi doživeli kako jesmo. Ti njemu ne trebaš, ovakav kakav je i ne treba mu veza. Ti možeš samo loše da utičeš na njega. Ti si osoba koja može da voli dve osobe - nastavio ne Macanović.

- Mateju volim kao prijatelja i uvek će da mi bude prijatelj. Ti mene ne poznaješ, imaš predrasude prema meni - dodala je Čolićeva.

- Ja sam na neke činjenice rekao svoje mišljenje. Ja se sa njom družim i mislim da osoba može da se promeni kad te neko zanima - poručio je Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Peja mi je smislen, svaka mu je na mestu i vrlo smiren i odmeren. Ja sam rekla da Eni fali neka daska, ona je ili glupa ili nije normalna. Deluješ kao profesorka, deca su oko tebe, a Peja je vukovac. Ti si se uplela u komično društvance, vršiš debatu kako on treba sa te zaštiti. Da li si ti devojko normalna? - komentarisala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić