AKTUELNO

Pale teške reči! +

U toku je 'Podela budžetaJelene Marinković, a ona je mali budžet dala  Mileni Kačavendi sa kojom je ušla u žestok sukob.

- Pejo mislim da si dobar momak, jeste ružno što si poniziio Enu, ali ona to i zaslužuje. To je njen problem što ona posle toga ima isti odnos sa tobom - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naredna je Milena Kačavenda, naravno mali budžet. To je jedna uličarka i šljam, znamo na koji način i kako troši novac. Kada ukucate njeno prezime na guglu možete da vidite kidnapovanje i mnogo toga iz njene prošlosti. Ti si jedna tužna žena u sredovečnim godinama koja je tužna i iskompleksirana. Ona je posle smrti majke došla u belom sakou i igrala na žurci. Bila si neko prema kome je Marko Đedović bio brutalan - rekla je Jelena.

- Što ti Marko ne završi privatnu kliniku? Volela bi ti - rekla je Milena.

- Ti si besposlena, ti si kleptomanka. Volim kad ponižavaš ljude, pa posle ne smeš da odgovoriš. Volim kad obuče Dior, u fazonu hvala ti bako što si mi heklala. I dalje ti ostaje da dahćeš, ne znam gde su ovi tvoji iz Južne Amerike što radiš edukacije sa njima. Rekla je da se povukla iz medija jer želi da bude sa porodicom - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si klošarka koju mi je mama otkopavala dva meseca, ku*vo saznala si da ti je mama bolesna kad je izašla. S takvima kao ti se ruke ne prljaju - rekla je Milena.

- Na sahrani majke si guglala o ljudima u rijalitiju. U ranim godinama si bila prava radodajka, nadamo se da ćemo te nakon ove sezone videti konačno na toj čuvenoj rampi. Napolju te i dalje zovu Milenko jer si muško, trebalo je da vratiš pare Aci Buliću. Dopada mi se tvoja fotografija kako si priključena na aparate na Ruskoj klinici - rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.