AKTUELNO

Brutalno joj odgovorio!

U toku je 'Podela budžetaJelene Marinković, a ona je mali budžet dala Urošu Rajačiću na šta je on odmah želeo da odgovori.

- Uroše, mali budžet. Nemam više nameru da te vređam, šta je bilo, bilo je. Mislim da nije lepo da pričaš neke stvari koje se nisu desile - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ti nisam neprijatelj, kao što nisam ni bio. Drago mi je da sam skapirao kako funkcionišeš u rijalitiju, za mene znam šta radiš. Pogrešne ljude si izabrala oko sebe, a poslednje što sam hteo da kažem je da tvoje taktiziranje ti neće izaći na dobro - rekao je Uroš.

- Branka nije nimalo zlonamerna osoba, ne mislim da je loša i sve to, juče smo prvi put popričali - rekla je Jelena.

- Soni mali budžet, brže bolje si iskoristio neke stvari ne bi li se dočeapao kadra. Rekaoa si da ti nikada sa svojim partnerkama napolju ne ostaješ u dobrim odnosima, ti si jako proračunat. Kada sam rekla onu noć da završavamo, ti si samo pokušala mene da iskoristiš. Jedva si čekao da ti se neka žena približi - rekla je Jelena.

-- Ja tebe da iskoristim? Pogledaj se - rekao je Soni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si presmešan, mislim da si opsednut rijalitijem, ali ta tvoja opsesija nije urodila plodom - rekla je Jelena.

- Ti itekako zaslužuješ da budeš sa Ivanom, sigurna kuća i treba da postoji za vas. Ti si jedan monstrum. Ja bih da se izvinim svim mojim bivšim partnerkama jer tebe ubrajam sa njima, nikad nisam video veće zlo - rekao je Soni.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.