AKTUELNO

Oštar sud!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić. Došlo je do žestokog sukoba bivših prijatelja Danijela Dujkovića Munjeza i Jelene Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Munja mali budžet, govoriš mi da sam folirant i da te nisam ispoštovala, čovek mrtav ladan ustaje i govori mi da će da mi spletkari i da ću da izađem sa nulom. Kao da ću plakati ovde i da nemam nikoga ovde da mi ide do prodavnice, hoćeš da budeš interesantan i bitan ovde a ne ide. Prema Terzi si pokazao kakav si drug, ljudi su me upozoravali o tebi sve i svašta, smešan si ispao i nikad mi sa strane nisi rekao kakva sam osoba. Niko mi nije rekao ovde da ću plakati za njim -rekla je Jelena.

- Evo tvrdim da mi je rekla da će se pomiriti sa Ivanom, ja sam rekao da nemaš prijatelja ovde ni jednog, to je činjenica da ti niko ne ide u prodavnicu i da si ostala bez i jedne osobe pa si se vratila Ivanu -dodao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mali budžet za Naja jer je težak degenerik, nadam se da poznaješ penzionere koji izbacuju ljude iz hotelskih soba, puno muškaraca a meni se svi sviđaju ja ću dobro da razmislim kojeg ću da prevedem u sobu -rekla je Jelena.

- Gruja mali budžet, odvratno mi je da te slušam, sav si mi tunjav i tužila sam te za reč prostituciju u konotaciji sa mnom -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja