AKTUELNO

Žestoko!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić. Ona je izrešetala malim budžetima Gastoza i ostale ukućane koji su joj u najmanju ruku odvratni.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gastozu mali budžet, on je osoba koja konstantno ometa program kada treba da bude duhovit. Ti si ono što pokazuješ sa ženama van stola, svaku ženu ponižavaš i vređaš, to je 90 posto ove kuće. Ono što pokazuješ prema Anđeli je čista gluma. Pravi si paćenik kada je moliš i juriš za njom, onaj snimak mi je presmešan, ova devojka je sto posto iskrenija od tebe i nikada ne bi dozvolila neke stvari kao sada. Meni si baš jadnik i smešan si -rekla je Jelena.

- Ćuba mali budžet, svi smo ga pohvalili na njegovim nominacijama ali je ravnopravan sa svima, nema mestu ni za kakvo sažaljenje, ništa nisi pokazao i želim ti da kao i svi ostali ostaneš ovde do kraja -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uroš srednji budžet, dobar provokator i dalje si bez i jedne psovke i vređanja porodice, vrlo dobru samokontrolu imaš za razliku od svih ovde -otkrila je Jelena.

- Bebica veliki budžet, ovde ti se mnogi klanjaju, nastavi da ih vređaš najbrutalnije dok ti oni daju velike budžete, svaka ti čast Bebice svakome po zasluzi -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja