AKTUELNO

Izgleda da još nisu naučili!

Iako je Zadruga počela 6. septembra i traje već više od šest meseci, očigledno je da pojedinci nisu shvatili da se pravila moraju poštovati i zadaci izvršavati kako ne bi bilo nikakvih problema i ne bi dolazilo do kazni. Zato je danas Veliki šef morao da pošalje još jedno pismo koje je sadržalo kaznu za zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, iako su mislili da je u pitanju novi zadatak, zadrugari su ponovo osetili udarac na budžet.

Dragi zadrugari, dobili ste zadatak da snimite prvu epizodu serije "Ljubav na zadrugarski način" ali jedan po jedan odustajete. S obzirom na to da su prošla četiri dana otkako ste dobili kameru i da su mnogi odustali, svi ste kažnjeni sa po 1000 dinara. Sada je vreme da održite porodični sastanak jer očigledno ponovo ima problema u međuljudskim odnosima čim ne možete da se dogovorite oko zadatka. Veoma je važno da na ovim sastancima budete iskreni i otvoreni i da rešite sve neraščišćene odnose. Snimanje serije je još jedan propali zadatak, a budžet smanjen, te je važno da rešite sve probleme i nađete zajednično rešenje - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISPALA SAM LOŠA, A NAJMANJE JE TO ZASLUŽILA: Luna priznala koliko se KAJE što se više ne druži sa Teodorom! (VIDEO)

Sastanak je odmah počeo, a kao i uvek, prvi je reč imao Lepi Mića. Šta je sve on rekao, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kazna

#Rijaliti Zadruga

'