AKTUELNO

A nekada su prali veš!

U toku svog izlaganja o prijateljima u "Zadruzi", Kristina Kockar istakla je osobe koje smatra sebi bliskim osobama. Ova ukućanka istakla je i da je to Filip Đukić, sa kojim je ranije bila previše bliska. Inače, šuškalo se da su Kija i Filip imali intimne odnose u kupatilu "Hotela Zadruga". Kija je u toku izlaganja istakla i da je Filipu poverila svoju veliku tajnu koju Đukić nikome nije otkrio.

Foto: RTV Pink

Ja neću govoriti o prijateljima spolja, bili su uz mene u najtežim trenucima. Ja sam ovde sa većinom ok, većina su mi drugari. Neki ljudi sa kojima se ne družim preterano, pomogli su mi u nekim situacijama. Ja sve to cenim. Tu ću da izdvojim da najviše vremena provodim sa Mićom, Đeksonom zbog duhovitosti... - govorila je Kija, a onda ju je prekinuo Miki.

Foto: RTV Pink

Više se smeješ na brkine (Filipove) fore - rekao je Đuričić.

Foto: RTV Pink

Osoba sa kojom najviše provodim vremena je Ana. Spavamo zajedno i čudo je da sa nekim tako provodim vreme. Izdvojila bih i Filipa iako se više ne družimo kao pre, on je osoba kojoj sam se poverila više puta. Volim da provodim vreme sa njim i osoba je od poverenja - izjavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Miki Đuričić želeo je da čuje i Kijin komentar koji se odnosi na odnos nje i Slobodana Radanovića, njenog još uvek zakonitog supruga koji ju je prevario pred kamerama ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" sa Lunom Đogani, a šta je Kija rekla, kao i kako je izgledao ceo sastanak možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'