AKTUELNO

Ipak je ovo kraj?!

Kada je jeo, Nenad Marinković Gastoz došao je do Anđele Đuričić kako bi obavili razgovor.

- Razmišljam sada, umorna sam, mislila sam da odem da spavam, pa ćemo večeras - rekla je Anđela.

- Misliš da razmisliš o donošenju odluke - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam koju odluku da donesem...Mala, daj ovo da batalimo, ti si mi bitnija od svega, hajde da zaje*emo ovo, molim te. Ja se sprdam s tim, ali okej, naći ću druge načine da se sprdam s tim. Krivo mi je, izvini - rekao je Gastoz.

- Nema potrebe da se izvinjavaš, kada ne shvataš svoju grešku. Meni tvoje izvini ništa ne znači, jer je problem što ti ne shvataš, ne vidiš sebe - rekla je Anđela.

- Ništa mi nije bitnije od tebe, jel' mi veruješ - pitao je Gastoz.

- Moja reakcija je bila automatska reakcija na tvoju za stolom, koju ti nisi shvatio u tom trenutku, a svi su ostali shvatili šta sam ja rekla u tom trenutku, vezano za nepoštovanje...Ja sam ti vrlo brzo dopustila da mi priđeš, a ti si mi pokazao vrlo brzo da sam se zaje*ala. Tvoja ishitrena reakcija je pokazala da sam bila u pravu, tj. nije to reakcija, to je osećaj koji imaš za nju, imaš potrebu da je zaštitiš. Nije to samo danas, to je bilo i juče za stolom, bila sam u fazonu juče: "Možda se ja tripujem, možda sam ja luda", dala sam šansu stvarno. Danas sam drugi put ove nedelje to potvrdila. Imaš taj instiktivni osećaj koji ne možeš da kontrolišeš, čak mi nije ni krivo što ga nemaš za mene, ja ga do sada nisam probudila, mislim da neću. Možemo da imamo normalnu reakciju - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđela, je l' ti mene razumeš? Ne želim više da te gubim - rekao je Gastoz.

- Ja ne mogu da ti odgovaram na to pitanje...Ja sam čula jako dobro rečenice za stolom i izvukla sam suštinu. Možeš da se ljutiš na mene tri puta i još 33 puta, ja svoje mišljenje neću promeniti pa srušilo se još pet "Zadruga" na mene - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić