AKTUELNO

Zaigrali i kolo ovoga jutra!

Ukućanima rijaliti programa "Zadruga" ovo jutro započelo je uz nežne ljubavne pesme, kojima su se mnogi stanari obradovali. U jednom trenutku Belom kućom začula se numera Šaka Polumente  "Nedostaješ", koja je nastala prošle godine, nakon situacije koju je navodno imao sa aktuelnom zadrugarkom Minom Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Stanarka koja je u "Zadruzi" počektom meseca slavila 18. rođendan, i ovu noć provela je u "Hotelu Zadruga" gde kao omiljena osoba, spava sa Tomislavom Panićem, ovonedeljnim vođom i njenim dečkom.

Foto: RTV Pink

Sve vreme dok je svirala numera Šaka Polumente, Mina Vrbaški se pravila da spava, dok je njen izabranik gledao kako će ona da reaguje, a kada je video da reakcije nema, Tomislav je nastavio sa svojim jutarnjim ritualima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tokom prošle noći, vođa i omiljena osoba imali su intimne akcije ispod pokrivača o čemu više možete pročitati klikom na OVAJ link, a kako je izgledala ova situacija, kao i jutrošnje buđenje u toku koga su ukućani zaigrali kolo, možete pogledati u video-prilozim u nastavku klipa.

Autor: S. Kuvekalović

#Mina Vrbaški

#Šako Polumenta

'