AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

Naredni sagovornik predstavnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića bio je Ivan Marinković, koji je progovorio o odnosu sa Jelenom Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ivane, takmičari su zgroženoi svim onim što si ti sebi dozvolio, misleći na bliskost s Jelenom nakon silnih poniženja. Kako je došlo do toga? - upitao je Darko.

- Nije mi jasno, iskreno. Minimum trideset puta na dan sebe pitam da li je relano da sebi ovo dopuštam - kazao je Ivan.

- Da li su tvoje emocije sve veće? Nadaš li se pomirenju? - upitao je Darko.

- Ne znam šta da kažem. Ni sam ne znam šta mi se dešava i šta žekim kada je reč o odnosu sa njom. Sada negde uviđam da je to neka navika, uveravam sebe da zbog toga želim da budem u njenoj blizini. Nisam više siguran u neke stvari. Mislim da će ovako ostati i teram sebe da tako bude. Najbolje bi bilo da dalje ne idemo. Nadam se da će se iskristalisati ovak odnos. Na klackalici smo. Verujem da će se nakon tog perioda desiti to razilaženje - istakao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ivan ne voli kada neko dira Jelenu, ja sam to odavno primetila. Za mene je ovo što Jelena radi rad za novac, kako bi izvukla neku korist. Ona je žena lakog morala. Dodvorava mu se, jer je od njega imala interes. Ne znam kog bi momka ovde mogla da zavede. Bila bi sa njim opet kad ga iskoristi i ostavila bi ga - istakla je Aleksanra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jelena, kako je došlo do zbližavanja sa Ivanom? - upitao je Darko.

- Saglasna sam s tim da ljudi imaju pravo da misle da smo foliranti, svako ima pravo da to misli. Meni je najsmešnije zapravo da neko može da pomisli da smo se dogovorili da jedno drugom izgovaramo najgore stvari i da planski radimo stvari. Želela sam s njim da komuniciram, jer smo ipak godinama bili zajedno. Spontano spo počeli da pričamo i tako je došlo do toga - istakla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.