AKTUELNO

Puklo pomirenje!

U toku je nastavak emisije 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Jeleni Ilić prekipelo zbog Ivanovih uvreda, prekinula primirje.

- Ivan priča o mom vaćarenju, iznosi sumnje da sam ga varala a priča da nisam ta osoba koja je bila u prethodnoj sezoni. Mislim da ne treba da raspreda o mojim odnosima i ne treba da se šokira ako mi se neko sviđa ovde, svašta je ispričao o meni i neka nastavi sad sa Munjom da me ponižava -rekla je Jelena.

- Ja nikada nisam pričao da sam bio sa Jelenom i ovde se sad folira, pljuje sztalno devojka pa liže. I dalje mu daje na značaju i onda kad ustanem da je branim na kraju ja izvučem deblji kraj, posle 5 meseci će da plače -rekao je Munjez.

- Ti si toliko nebitan faktor u rijalitiju da neću da ti dajem značaja, običan si spletkaroš i nisi kompetentan da bilo šta pričaš, samo verglaš u prazno i presmešan si -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam došao da komentarišem tvoju sramotu ako već tako pričaš, izblamirala si se za sve pare -dodao je Munjez.

- Mislim da sam bio potpuno jasan na ovom lklipu, pričam na srpskom i ne znam šta da ponavljam sada. Ja sam sebi jasan i poenta je da sam samo pričao da se vaćarila i da mi nije jasno da radi neke stvari sa muškarcima i onda može normalno da priča sa mnom -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja