AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Gledanje snimka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog, a takmičari "Elite" imali su priliku da vide kako Jelena Nedeljković Mrvica i Jordanka Denčić u stopu prate Jovana Pejića Peju.

- Ja ovo nisam znala, Peja i ja nismo pričali u tom momentu. Ja sam poslala osobu jer je bio haos i dobila sam informaciju da mu je poliven krevet. Ko sa decom spava up*šan se budi. Peja za mene nije dete, on je dečko sa stavom. Ne znam kakve simpatije ima Jordanka, neka komentarišu ljudi. Ja sam dobra sa njom i nema prostora da razmišljam o tome, jer mene ovde niko ne ugrožava. On i ja nismo u vezi, a i da jesmo dečko ima pravo da bira, a ja smatram da sam najbolji izbor. Ovo je ponižavanje - govorila je Ena.

- Ja nemam problem sa tim i ne smatram da je to poniženje. Ja nisam neko ko će da ide okolo da cmizdri. Svideo mi se on, uleteo je u priču sa Enom. On kad se odvoji od Ene opet dođe kod mene. Meni je veće poniženje što sam dozvolila da posle svega sa Enom legne u krevet sa mnom. Ja sve radim iskreno. On se meni totalno zgadio - poručila je Mrvica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Peja se smeška i vidi se da mu prija, ali ko je tebi kriv što te je dečko odbio? Ideš za njim kao najveća jadnica na svetu - komentarisao je Munja.

- On mene nije odbio, u tome je problem - rekla je Mrvica.

- Da li je normalno da Jordanka sedi između njih? - pitala je Ivana Šopić.

- Peja njih reže. Ova je plakala, toliko o tome koliko Ena ceni sebe. Džordi se bori kao lav - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je ovo baš blam - poručila je Ena Čolić.

- Ona se ovde sama ponizila. Rekla je da će biti krpa ako bude imala kontakt sa njim, ljubila se sutra - dodala je Mrvica.

- Pošto ste konstatovali da se Mrvica ovde ponižava, zar se ne ponižava i Ena? Ponižava se i plače sa Ćubom - rekao je Ivan Marinković.

- Hoćeš da kažeš da je prirodna selekcija da se muvaš sa mnom, ali ništa od toga liče - odbrusila je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić