AKTUELNO

Sevaju brutalne provokacije!

U toku je emisija "Gledanje snimka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog, a takmičari "Elite" imali su priliku da vide kako je Ena Čolić plakala nakon poniženja koje joj je Jovan Pejić Peja priredio u emisiji "Pitanja novinara".

- Luka kaže kako će da brani Enu od muškaraca, evo brani je od mene. Ti si nju 100% j*bao. Ja ovo na klipu u životu nisam video. Ona gleda tokom klipa Peju i njenu reakciju. Ko je tebe devojko povredio? Nama si našla da pričaš priče. Ona je toliko namazana. Ova bi bila i sa Ćubom. Ja ne držim pikslu i ne radim po kazinima, u Budvi nisam bio 15 godina - govorio je Ivan.

- Ovo je jeftino i providno - rekao je Stefan Karić.

- On je rekao da sam ja najlepša žena ovde koju bi on vodio kući. To je ovde izjavio Ivan - dodala je Ena Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njemu je tih glas kad o Jeleni priča - poručio je Luka.

- Predlažem ti da budeš tih kao sa Jelenom sa kojom sam bio šest godina. Objasni nam svoju relaciju sa Enom. Mogu Jelenu da branim jer sam bio sa njom šest godina - govorio je Marinković.

- Peja ti je okrenuo leđa. Rekao si da sam j*bao Enu i ja sad ovde branim sebe. Priča sa Pejom ti nije prošla. Ono što smo mi uradili nećeš nikad, jer smo mi muškarci za razliku od tebe - pričao je Gastoz.

- Ti si propalitet. Šta si radio pre 10 godina na Fejsbuku? - pitao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja branim sebe. Ono što sam ja radio sa Enom pre 10 godina na Fejsbuku ti nećeš nikad - dodao je Gastoz.

- Gastoz opet brani Enu. Što je braniš? - vikao je Ivan.

- Što si ljubomoran? Ti si iz aviona pao u septičku jamu, ostani tamo. Uroše više te ne diram, bolje ti da budeš sa Jelenom, nego ovaj - poručio je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić