AKTUELNO

Raskrinkao je!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje bilo je za Sofiju Janićijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Sofiju: Šta ti znači sredi Bebicu, to si rekla Terzi?

- Bebica je počeo da me napada i samo sam rekla Terzi da reši Bebicu jer je čovek nasrnuo ničim izazvan. Sve najgore je počeo po meni, to je onako čisto bila doskočica. Rekao je kao da pusti d*olju i da me zna iz kraja -rekla je Sofija.

- Ovo je glupost, ja ne znam šta ima da me rešava, imam pravo na svoje mišljenje o njima i iznosiću ga svaki put. Možda je iskoristila da bi ga tako napalila da osuje rafal po meni. Meni ne može niko ništa, nemam problem da bilo šta kažem u lice ljude, ovo se verovatno tumači napolju da ona hoće da ga gurne u fizički kontakt sa mnom a prošle godine smo osuđivali Milicu zbog isto toga -otrkio je Bebica.

- Nisam ja mislila da ulazi u neki sukob, ja njega uvek smirujem kad podivlja i stvarno nisam imala lošu nameru -dodala je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bebica nikada nije nastupao tako da skače na nekoga, čak su mu vređali Teodoru i on ni reč nije rekao -dodala je Kačavenda.

- Ma šta lupaš vređao ti je decu ovde i govorio joj sve najgore za fizički izgled -dodao je Terza.

- Ja njoj nikada nisam vređao decu, samo sam se direktno obraćao njoj -dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja