AKTUELNO

Uključile vređalicu!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje postavljeno je Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Aneli: Zađto ne vratiš Eni istom merom, ono što ti je govorila da si džoger a ti si njoj sve prećutala? -pitao je Milan.

- Ja sam na intervjuu rekla da je ona to sve izrekla o meni ali ja nju ne poznajem i ono što sam znala da je bila u Osjeku sam iznela. Nisam neka primitivna glupača da je odma osudim tako da sam pustila vreme da prođe, ne vređam žene na taj način, to iz mojih usta neće izaći. Komentarisaću njena dela ali je nikada neću vređati. Govori da se petljaju u njenu vezu sa Pejom a ona se prva upetljala u moju vezu, sad govori da joj se Mrvica i Jordanka petljaju. Ja se nikada ne petljam u tuđe odnose ali sve se vrati kad tad, njoj se vratilo sa Pejom -rekla je Aneli.

- Ja nemam problem ni sa jednom devojkom, mene niko ovde ne ugrožava. Jel vidiš kako Mateja tebe gleda tako da ja nisam bila potrebna tu. Svu sreću mu želim kad se vrati -rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sad želiš svu sreću kad si se upetljala, govoriš da ti se neko petlja a sama to radiš -dodala je Aneli.

- Ja znam kakve su moje mogućnosti, ja ne mislim da je ona glupa to je činjenica. Peja ima prava na lični izbor i neka izabere koga god želi, mi nismo partneri da ima neku dužnost prema meni. Dok sam ja ovde imala svoj slom ona je stajala pored mene i meketala kao jagnje, to pokazuje kakva je osoba i čovek -rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja