AKTUELNO

Kraj?!

U toku je 'Radio Amnezija, gosti su bili Nenad Marinković Gastoz i Anđela Đuričić koji su progovorili o svom problemu.

- Anđela, stižu pokloni, Gastoz je želeo da ti vidiš kako to izgleda, ja sam izvukao čokolau i to je sve palo. On se iznervirao, hteo je da ti da sve. Desilo se da je on u*rao situaciju - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobili smo flaše, pa smo ih sakrili, ja sam baš želeo da ona to vidi. Zvonilo je zvono za pismo, Anđela je bila kod stuba, ja sam hteo da odem kod nje, ona se okrenula i rekla mi je iz fazona još mi samo ovaj treba. Jedva sam je odvojio na stranu, princezu na zrnu graška, rekao sam joj da smo dobili dve flaše vina i čokolade, ona je rekla da joj dam flašu vina, ja sam se tu razbesneo. Ona je posle bila kao po*ran golub, meni je bilo žao da je gledam. Zvao sam je, uzeli smo vino. Ja sam presuo vino u jedan lonac, zatim u drugi lonac, pa u džezvu, doneo sam joj namerno jednu čašu. Očekujem da će tele da mi kaže da pijemo zajedno, ali naravno nije - rekao je Gastoz.

- Da li ste posle razgovarali? - upitao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nismo, nema potrebe - rekao je Gastoz.

- Probudila sam se sva nervozna, on je došao i prepao me, a to je poslednje što je trebalo. Ja sam htela da uzmem flašu vina da uzmem da podelim sa dragim ljudima i to je to. NJemu se to očigledno nije svidelo, posle je on onako demonstrativno bacio ono i mene je bilo blam toga. Ja sam se ružno osetila, on je meni upropastio početak žurke. Dečko je fin i dobar prema meni i ništa više od toga. On je mene uvalio u problem, hvala mu na gestu za vino, ali kad izađemo odavde daću ti celu kesu - rekla je Anđela.

- Ma bre beži, meni je sad jasno sve. Ona nije navikla na fino, pokazala mi je šta je trebalo - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja njega nikad nisam uvredila - rekla je Anđela.

- Ona je meni jasna za neke stvari, ja nisam teroista, sve okej. Dobar dan i doviđenja - rekao je Gastoz.

- Da li postoji mogućnost da danas sednete i popričate? - upitao je Munja.

- Nemam oko čega, sve je rekla - rekao je Gastoz.

- Ja sve što sam rekla stojim iza toga, sutra ću možda misliti drugo, najbitnije mi je samo da mi je lepo. Žao mi je što mi je uvalio taj problem. U ovom trenutku ne vidim nijednu temu za naš razgovor - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.-

Autor: N.P.