AKTUELNO

Voditelji su obavili su ozbiljan razgovor sa Tomom.

Pri samom ulasku u rijaliti Tomislav Panić privukao je veliku pažnju javnosti zbog mnogih spekulacija o kojima se danima pričalo, ali i o vezi sa Minom Vrbaški koju su mnogi podržali.

Iako mnogi o njegovom privatnom životu nisu bili upućeni, voditelj Milan Milošević je u toku emisije odlučio da mu postavi par pitanja, a ono što je posebno zaintrigiralo javnost jesu emocije prema svojoj devojci, ali i njegova hladnokrvnost dok se mnogi zadrugari šale na njegov račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde pravi život, imam sve, devojku, emocije. Uveče kad legnem razmišljam o meni i Mini. Mi smo se smuvali, niko nikog tu nije muvao. Zajedno smo uplovili u tu avanturu. Ona je sama izjavila da su tu proradile emocije. A što se tiče komentarisanja mene, pametnom čoveku to ne može da smeta. To je lepo i šaljivo. Treba prihviti svaku vrstu šale - rekao je Toma.

Međutim, kako je svima poznato da se mladi Toma bavi manekenstvom već šest godina, poznato je da se zbog toga suočavao sa mnogim predrasudama, a isto tako se vodila polemika o njegovom seksualnom opredeljenju, a on je iskoristio priliku da se javno oglasi povodom toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam problema na početku, borim se sa tim već šest godina. Mislim da im treba dati prostora da se uvere, ali to se može primetiti da nisam gej - priznao je Tomislav.

Između ostalog, pojedini ukućani nisu poverovali u priču da je Panić svetski putnik, te da je sa 17 godina proputovao svet, a on je na to imao konkretan odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam predrasude o tome šta ljudi pričaju, ne možeš nikom da zatvoriš usta. Mislim da ja nemam o tome šta da kažem šta drugi misle, ja znam sebe i živim onako kako ja želim. Ja imam sve dokaze, posle kad objavim sliku, onda kažu: ,,Pa to je stvarno istina sve što si rekao". Živeo sam u Pekingu jedno vreme. Posle sam čuo za indoneziju i kao ajde da odem tamo. Ja volim da trošim, mama me je upozoravala. 7 dana i Bali i oko Balija smo krstarili, plovili, družili se - ispričao je Toma.

Toma je u nastavku emisije imao još dodatnih komentara o ukućanima, a detaljno o ovom razgovoru u radio - emisiji ,,Amnezija" možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Tomislav Panić

'