AKTUELNO

Nije ga štedela!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Bori Terziću kako bi prokomentarisao odnos Anđele Đuričić i Nenadu Marinkoviću Gastozu.

- Gastoz je bio izrevoltiran na Rajačića i na nejgovo vređanje - rekao je Terza.

- Meni je Ena posle toga prišla i izvinila za uvrede i ja sam njoj - rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam sinoć rekla da sam u petak pričala sa Mićom, on je ispao crna ovca jer je su oni u petak pričali i da je meni drago da sam kroz to videla moj i njen odnos - rekla je Anđela.

- Ona može da priča o tome kako je zadovoljavala starce u Budvi, to je Mrvica ovde pričala...Ova moralna gromada je izmislila da sam njega oralno zadovoljavala, a ja sam samo jednom to imala. Ona lažno morališe ovde, i te kako bi zamerila svom partneru da odbrani devojku - rekla je Miljana.

- Monstrume, ti ćeš da pričaš nekome da li je moralna gromada - skočio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je*i svoju mamu u usta, je*ao ti pas mater u usta i tatu u usta. Ti mrtvu decu uzimaš u usta, idi izj*bi tatu u usta koji te nije vaspitao - rekla je Miljana.

- Ti nemaš čime da razmišljaš - rekao je Rajačić.

- Gastoz je jedini za stolom kasnio, seo u bademantilu i pomno slušao i gledao šta se dešava za stolom. Tri sata nije reč progovorio. Ena kada se svađala sa Urošem sat i po, reč nije rekao, skakali smo Mateja i ja, a kada se završilo, Gastoz je samo rekao: "prestani da govoriš...". Moje mišljenje je da Ša nema prijatelja kada je Miona u pitanju...Anđela nije to videla kod Gastoza da bi on stao za nju isto tako. Ovo je bila kap koja je prelila čašu - rekao je Luka.

- On je folirant i kvarnjak. Dao sam mu tri ili četiri dana prostora da vidim, ne mogu da vidim od početka...Pereš se preko devojke, ali si postao ped**čina - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti ne znaš da živiš druže, spusti pantalonice kada pričaš sa mnom - rekao je Gastoz.

- Ja ću da spustim pantalone samo kada mi budeš pu*io k**ac...Bilo je do toga da osvoji Anđelu, zaintresovala ga je kao zabranjena tvrđava - rekao je Uroš.

- Ja sam rekla pre 10 ili 15 dana, Anđelu nikada nije zanimao Gastoz, izvozala te je, može joj se, a Ena voza 10 muškaraca, vrti ih, svi se pale, svakom daje na kašičicu. Ja imam jedan parfem, zove se opera, da bi mi posle pet, šest dana rekla da joj je Luka kupio parfem - rekla je Aleksandra.

- Molim? Bio sam tu, rekla je: "kupila sam parfem koji ima Luka" - rekao je Luka.

- Stanite, ja ne kupujem sebi parfeme, ja ih dobijam! Rekla sam da mi je kupio lik kog je Luka spomenuo, onaj iz Železnika - rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić