AKTUELNO

Ne štedi reči!

Milena Kačavenda bila je naredni sagovornik Darka Tanasijevića, koja je progovorila o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

- Milena šta misliš o Eni Čolić? - upitao je Darko,

Foto: TV Pink Printscreen

- Kanturina jedna, mislim da je džumara, da je jedan mufljuz i folirant. Ona kaže nikad ne bi bila sa deset godina starijim, ali sa dvadeset mladjim bi. Ma daj bre, sve je lažno što radi. Sa svima je totalno kul, ali brat sestri najbolje sme*ti. Ona se nervira što ja govorim o njoj, a ona je sve sama pričala valjda da bi bila bitna, pa je pojela go*na. One lažne suze, jel me zeza neko? Jel mene neko pitao šta je bilo kad se ja rasplačem - rekla je Milena.

- Kako komentarišeš to što su se pomirili Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić i njihova zajednička slika objavljena je na društvenim mrežama? - upitao je Darko.

- Možda je neki dogovor između njih, vrlo neobično obzirom da ga je tužila i navela tamo nešto. Ne bih se tu mnogo zaletala, čovek je Zvezdan koji je jako pametan i namazan. Kako je mog bivšeg supruga nasinkala da se slikaju, ne bi me čudilo da je i sad ista fora. Valjda je dobila i ona selektivnu amneziju, pa me ne bi čudilo da pokuša da se slika sa mnom nekom drugom prilikom - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.