AKTUELNO

Ukanalio je!

U toku je emisija ''Nominacije'' sa voditeljkom Ivanom Šopić. Učesnici večeras biraju između Milane Šarac Mimas i Nikole Grujića Gruje. Sledeći na redu da nominuje je Nikola Škatarić Najo.

- Nije mi normalno da Mima nije pokazala nijedan gram stida. Bolji si prijatelj, nego partner. Mislim da ovo nije prvi put da si ga prevarila, samo gledaš da je tebi lepo u partnerskom odnosu. Grujo, treba da se probudiš. Niko neće da vraća tvoje dugove, osim tebe. Probudi se, zaslužuješ bolje, baš si dobar momak. Ostavljam Mimu, šaljem Gruju - rekao je Najo.

- Gruja, karakter nula, nikakav igrač. Nemate mozga, ne znam šta ste mislili i da li znate gde ste došli. Oboje ste bez karaktera. Poslaću Gruju, ostaviću Mimu - rekao je Baki B3.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da Mima ne zna da se odbrani, a znala je da prvog dana izmisli da me je Gastoz muvao i hvatao me za grudi. Bacila je tri godine veze za tri dana. Mislim da Gruja treba da se fokusira na pevanje. Šaljem Mimu, ostavljam Gruju - rekla je Iva.

- Imam okej odnos sa oboje, ali ponekad razmišljam da li imaju neki fetiš. Postoje parovi gde partneri vole da gledaju kako se onaj drugi... Sačuvaću Mimu, poslaću Gruju - rekla je Ana Nikolić.

- Ovde se gledaju osobine, a ne pevanje. Nismo u ''Zvezde granda''. Komentarišemo vaš odnos, a to je k*ranje i varanje - rekao je Božo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Iva Stanković