AKTUELNO

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 6" i drugoplasirana superfinalitkinja iste sezone, Ana Ćurčić, fotografijom sa Zvezdanom Slavnićem koja je isplivala u javnost dokazala je da je potpuno obmanula naciju i svoje laži plasirajući u javnost, zaradila kredite kod naroda kao žrtve njegovog nasilja, a svi se pitaju kako će na ovo reagovati njena bivša drugarica, Milena Kačavenda?!

Ana Ćurčić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", uselila se u Belu kuću 28. januara 2023. godine kada ju je njen tada nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa Anđelom Đuričić, kako bi se sa njim suočila posle toga. U nekom narednom periodu, ona je javno govorila za crnim stolom i pred milionima gledalaca kako je, prema njenim rečima, nju Zvezdan i psihički, ali i fizički maltretirao, ali i da joj je prokockao pare koje je ona tada, kako je rekla sama, krila ispod jastuka.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović, E-Stock/Časlav Vukojičić

No, međutim, sada je isplivala njihova zajednička fotografija u javnost, kojom je samo dokazala da je njena bolesna mašta, fikcija i izmišljotina zapravo ono čime se služila kako bi skupila u narodu poene, dok se Zvezdan, kako je sam odlučio, povukao, te nije želeo da komentariše ove gnusne optužbe koje je iznosila na njegov račun.

Foto: Privatna arhiva

U celu ovu priču i Aninu bujnu maštu, rešena da pomogne svojoj drugarici, uplela se i Milena Kačavenda, verujući svojoj prijateljici u priče o nasilju koje je Zvezdan vršio nad njom, ni ne znajući da su te priče zapravo produkt Anine mašte i želje za medijskom pažnjom i sl.

Te tako, Milena ju je srčano branila dok je Ana bila u Beloj kući i "ratovala" sa Zvezdanom i Anđelom, i jednom prilikom je u emisiji iznela kako je Zvezdan Anu vezao za radijator i tako vezanu je držao cele noći, što je potvrdila i Anina majka Mila, u prvoj noći superfinala u lajv programu Pink televizije u raspravi sa Erminom Pašović. Ana je po izlasku demantovala svoju majku i drugaricu, govoreći kako to nije tačno, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Milena je u nekoliko navrata pokušala da Anu odbrani i kada to, sudeći po komentarima na mrežama, nije bilo moguće, ali je na kraju doživela da joj Ana okrene leđa i odrekne se njihovog prijateljstva, o čemu je i sama Ćurčićeva govorila u emisijama "Narod pita". Takođe, Aninom bahatom ponašanju tu nije kraj, već je rešila da tuži Milenu za, kako ona kaže, laži koje je Kačavenda iznela na njen račun boraveći u "Eliti 7" koju, kako je Ana govorila, ni ne prati, a ni ne gleda.

Sada sve zanima kako će reagovati Milena Kačavenda kada bude videla ovu zajedničku fotografiju Zvezdana i Ane, s obzirom na to da je i ona pala pod Aninu veštu manipulaciju i koja je nasela na sve priče koje joj je Ćurčićeva plasirala.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs