AKTUELNO

Ništa joj nije sveto!

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' Ana Ćurčić u Belu kuću ušla je kako bi se suočila sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je, prema njenim rečima, fizički i verbalno zlostavljao tokom odnosa koji je trajao oko 13 godina.

Kako je govorila tokom učešća u Zadruzi, trpela je torturu od strane Slavnića, a ulogu žrtve vešto je igrala sve do sada. Uloga u koju se dobro uživela donela joj je visoko drugo mesto u superfinalu Zadruge 6, nakon čega je nastavila da obmanjuje naciju gostovanjima po emisijama gde je kukala i plakala nad svojom sudbinom, nastavljajući da na sva usta pljuje Zvezdana, koji je odlučio da se izdigne iznad situacije, te se povodom Aninih gnusnih i besramnih optužbi nije oglašavao.

Foto: pink.rs, Instagram Printscreen

Koliko daleko je išla njena bolesna mašta govori i to da je besramno iznosila jezive detalje o njihovom najintimnijem životu u četiri zida, a sada je i više nego jasno da se Ana dobro zavozala u svojim maštarijama i pokušajima da uništi lik i delo Zvezdana Slavnića.

Naime, sada smo došli u posed njihove najnovije zajedničke fotografije na kojoj vidimo kako Ana najopuštenije pozira sa Zvezdanom, kao da su oduvek bili u skladnim i idiličnim odnosima, te sva njena priča pada u vodu. Ono što se može zaključiti jeste da Zvezdan nije lagao, da nasilja nije bilo, a da je Ana dobro udarila u zaleđeni breg gomile laži kojima je dugo obmanjivala sve oko sebe, pa se postavlja pitanje kako će se opravdati nakon ovog prizora!

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs