AKTUELNO

Haos!

Učesnici Elite biraju najveće lažne moraliste. Naredni je svoj stav iskazao Nikola Grujić Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na prvom mestu je Mimas, jasno i zbog čega. Na drugom je Jelena, spominje ovde Ivanove dugove, a od njega smo saznali koliko je ona zapravo dužna. Na trećem mestu Stanić - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja nisam lažni moralista, moralna sam osoba, veoma. Slobodno me navodite. Miljana Kulić je najveći lažni moralista. Morališe ljudima kad stigne, a zapravo je radila grozne stvari ovde. Bebicu je varala sa Zolom. Umešala se Sneži i Darjanu u vezu, što govori da nije moralna. Bebica je na drugom mestu. Nikakav je otac, nije viđao decu zbog Miljane, a svima morališe. Ti si jedna sprdnja obična. Ša je treća osoba - kazao je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stanić je na prvom mestu. Zaboravlja da se svađao sa svima ovde, radio je sve i svašta, a ovde morališe svima. Očajan je - kazala je Miona.

- Sram da te bude, ti si varala Stanislava ovde prošle godine - kazao je Stanić.

- Pogledaj ti sebe. Na drugom mestu je Anđela, a Terza je na trećem - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na prvom mestu je Stanić. Bio je sa oženjenim, a onda govori ljudima ovde sve i svašta i naziva ljude preljubnicima. Jelena Ilić je na drugom mestu. Broj tri je Ena. Ona je govorila da je jedna pristojna i kultirna osoba, a onda je odjednom krenula da vređa - istakla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.