AKTUELNO

Teška tema!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka u studiju je Ana Radulović. Večeras će novinar Darko Tanasijević ispred Pink.rs portala, zajedno sa Jocom Novinarem ispred Red portala i Sedme sile rešetati učesnike škakljivim pitanjima. 

- Čini me srećnim kad provodimo vreme zajedno i kad pričamo, ali nisam srećan toliko inače, jer znam šta se dešava napolju. Trenutno mi je samo u glavi to pismo i šta će pisati u njemu. Biće mi pakao svakako. Luka mi je rekao danas zamisli mogućnost da ne budeš na detetovom prvom rođendanu. Koliko god da joj je teško, nadam se da ćemo biti normalni. Treba da obezbedimo tom detetu ljubav, tako da nadam se da ćemo razgovarati - rekao je Terza.

- Rekao si da ne bi raskinuo sa Sofijom, ali ne bi se ljubio s njom , ako bi ušla Milica. Zar nisi bio svestan toga da je gledala kako se vas dvoje krišom ljubite - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Znao sam da se napolju sve vidi, nisam hteo da je pravim budalom, zato sam ustao i rekao kako jeste. Bio bi pakao, da uđe - odgovorio je Terza.

- Šta je to Milici falilo da bude komplet kao sad Sofija - upitao je Tanasijević.

- Sve je imala tad, njih dve ne mogu da se porede. Imali smo lošu vezu, ali ona je stvarno drug. Bilo je lepih momenata, ali nisam je voleo dovoljno - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao si da ti je kod Milice smetalo to trica. Kad je njena prošlost ponovo počela da ti smeta - pitao je Darko.

- Prvo mi je to otac rekao, pa su me i prijatelji sprdali. Voleo bih stvarno da popričamo o tome, nije bila iskrena prema meni za mnoge stvari -

- Šta bi joj rekao - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne bih smeo da ti kažem, ali dve ozbiljne laži. To sam saznao dan ili dva pre ulaska. Bili smo kod mene, bio je i Munja tu. Neću da se petljam, pričaću ako ona dođe - kazao je Terza.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković