AKTUELNO

Šok!

Miona Jovanović bila je naredna sagovornica predsravnika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, te je prokomentarisala sukob sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta misliš o sukobu Ša i Anđele? Ona je rekla da ti voliš mladalačku energiju, a ne staračku, aludirajući na Ša - upitao je Darko.

- Zanima me samo Ša. Anđela pokušava da se išupa iz situacije u kojoj je sa Gastozom. Proračunata je, odnos je bio monoton. Pokušavala je da ubaci neku svežinu u to njihovo druženje, ali joj nije uspelo - kazala je Miona.

- Mnogi učesnici govore da si se smeškala na Gastozove fore, dok se Ša svađao s Acom. Kako to komentarišeš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je jedna velika glupost, iskreno. Bezazlena situacija mi je bila u potpunosti. Mislim da nije trebalo sigurno da plačem - kazala je Miona.

- Ova Anđela je totalno lažna. Folirant veliki. Kad je videla da je previše gruba prema njemu, prihvatila je da s njim pije čaj. Užasna je. Pored njega je samo da je narod ne bi osudio. Traži dlaku u jajetu da bi se distancirala. Mislim da sam je pročitao. Nema šanse da uđe u vezu s njim. Presmešna je, oslabila je i kao komentator - kazao je Ša.

- Kako reaguješ na njene tvrdnje da se Mioni dopada Gastoz i da te ne voli? - uitao je Darko.

- Gluposti ne mogu da me povrede. Ona je blamantna devojka, izmišlja budalaštine - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.