AKTUELNO

Pobunio se!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mateja da li misliš da ti neko veruje da si nakon tvog i Eninog raskida išao sa njom na letovanje i na zimovanje i da ništa nije bilo među vama? - glasilo je pitanje.

- Postoji situacija u kojoj smo Ena i ja od kad smo presekli vezu i da želimo da budemo najbolji drugari. Imamo hiljadu zajedničkih drugara i mi smo se našli hiljadu puta i blejali. Ona je čak bila tu dok sam ja bio sa nekim ribama - rekao je Mateja.

- Ja tvrdim da svaki moj bivši momak ima najlepše mišljenje o meni - rekla je Ena.

- Osećam se poniženo jer govori onakve stvari o meni, bila bih sa njim - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lažu oboje sve, međutim primetila sam da se Aneli sviđa neko drugi. Oni će već u utorak da se izljube, tako će se razvlačiti kao žvake, ja bi ih poslala na rasjko. Mateja je težak mufljuz i prevarant - rekla je Kačavenda.

- Aneli i ja smo se dogovorili da ako budemo drugari idemo u Dubrovnik na more zajedno - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđela šta je kočnica da ne budeš sa Gastozom? - glasilo je pitanje.

- Nisam u tom fazonu trenutno, da mi se sviđa, ne sviđa mi se, ali mi prija. Ukoliko uđemo u vezu moraće da promeni neko ponašanje, ali smatram da je to poštovanje - rekla je Anđela.

- Ja vidim u hiljadu navrata da ona nije iskrena, ali samo postavlja lestvice. Nema ništa od toga da da će me korigovati. Ne želim odnos koji imaju Miona i Ša, ako ona ima poverenja u mene i ja u nju, a ima 600 kamera onda ne vidim problem - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Onog trenutka kada osetim nešto više prema tebi onda ćemo postaviti neke stvari ili ćao doviđenja. Nema provođenja vremena sa devojkama, nije mi bilo nikada okej i neće biti ni sada. Neću da ulazim u nešto što mi se ne sviđa i to je to. Neću da se blamiram, ako muškarac ne može da ispoštuje šta mu tražim, onda je kraj - rekla je Anđela.

- Anđela da li ti smatraš da će on moći to da promeni? - upitao je Stefan.

- Nismo još stigli do tog dela - rekla je Anđela.

- Ja mislim da ti malo preteruješ - rekao je Gastoz.

- Ne može kod mene da bude grljenja, maženja i ostalo. Kakvo koketiranje - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.