AKTUELNO

Otvorili sve karte u programu uživo!

Milena Kačavenda bila je drugi gost u današnjoj radio-emisiji "Amnezija", a njoj se brzo pridružio i Luka Vujović, kako bi otkrili zbog čega su se posvađali.

- Prošle nedelje sam hteo da izađem iz budžeta. Osam godina sam sebi kuvam, zadnju godinu sam sam živeo. Sve najbolje imam o budžetu, to sam rekao i sve je top, Milena je super žena - govorio je Luka.

- Ja ću konkretno da kažem. Iritantno mi je vrlo što je Luka rekao da je Ivan trebao mene i Sašu da stavi u izolaciju. Luka ne zna za prošlu sezonu, ali meni se kačilo 69 frajera. Meni ne treba takva vrsta komentara, a posebno ne ljudi sa kojima sedim. Svađali se nismo, sinoć me je pitao da popijem nešto, nisam htela jer mora da se zna neki red - pričala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je l' on malo izljubomorisao za Saleta? - pitao je Munja.

- Ne, šala nije bila umesna i kad sa njom provodim vreme ne treba da bacam takve komentare. Ja da nisam svestan postupka ne bih rekao izvini - rekao je Luka, pa progovorio o odnosu sa Sandrom Obradović:

- Družimo se, provodimo vreme i lepo mi je sa njom. Neću da kažem nešto više da ne bih sebe demantovao. Povučena je, pa me možda i to zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić